keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

juhlahumua ja kuulumisia

Hui viime postauksesta on kulunut taas kamalan pitkä aika. Poika nimittäin lauantaina täyttää jo 8viikkoa ja saa vihdoin nimen, tosin en sitä vielä paljasta täällä vaikka osa sen läheisistämme jo tietääkin. Tosissaan ohjelmaa on paljon 8 viikkoon mahtunut. Simo on päivät töissä ja minä lasten kanssa kotona joten koneella ei ole kyllä ollut aikaa pahemmin istua ja puhelimella en ole jaksanut vielä harjoitella postailemaan. Teen kastajaisten jälkeen sitten postauksen myös mihin tulee kuvia nyt kerroin kuulumiset pikaisesti kun Sara lähti mummolaan ja poika nukahti leikkimatolle :) Meillä siis jo hymyillään, käännytään masulta selälleen ja vähän jo jotain jutellaankin. Poika on aivan ihana tapaus nukkuu öisin ensin sellainen 5-7h ja sitten me tissitelläänkin oikeestaan läpi aamuyön.

Sara on edelleen ollut aivan ihana pikku veikkaa kohtaan ja hänen leikeissään nuken kanssa näkyy miten tarkkaan se seuraa minun vauvan hoitoa, sara nimittäin röyhtäyttää nukkea, imettää :D ja vaihtaa vaipat ynm :) Ja kerran tässä sara sai mun rintapumpun käsiinsä niin tuolla se olohuoneessa pumppas maitoa, kyllä mua vähän huvitti se näky :D

Ainut vastoin käyminen on ollut kun sain munuaisaltaan tulehduksen viikonloppuna, onneksi antibiotit on alkanut jo puremaan mutta kyllä olin kipee, kuume oli pari päivää jatkuvasti neljässäkymmenessä, kauheet alaselkä kivut, maidon tulo lakkas melkein kokonaan, mutta tänään jo helpotuksesta voin huokaista nimittäin maitoa on alkanut tulemaan taas edes jollain määrin normaalisti kun olen mahdollisimman paljon yrittänyt imettää ja pumpata. Jotenkin tuo imetys on mulle iso henkireikä jos se loppuiskin nytten, tuntisin itteni niin epäonnistuneeksi, mutta ainakin tänään näyttää siltä että vielä pystyn jatkamaan :) Me löydettiin vihdoin ja viimein omatalo ja ensikuussa jo muutetaan, en malta odottaa! Ihanaa päästä omaan rauhaan, omaan kotiin pois tästä naapurien vilinästä jotka pitää jatkuvasti meteliä -.-"

Hommaa riittää vielä tälle viikolle kastajaisten osalta, huomenna vielä lähdetään käymään lasten kanssa kuopiossa eläinpuistossa ja matkuksessa, sitten ens viikolla lähdenkin lasten, porukoiden+mummini kanssa mökkeilemään, en millään malta odottaa! :) Ai niin ja vielä pitäis appiukon 50 vuotias juhlat juhlia kans lauantaina. Mukavaa kesäpäivän jatkoa kaikille, postailen mahdollisimman pian kastajaisten jälkeen kuvien kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti