perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kääk!

Huomenna alkaa raskausviikko 35, hui! Olo on kylläkin jo sen mukainen kun lähtö tulisi parin viikon sisään mutta aika näyttää, poika tulee kunhan on itse valmis. Nyt olen voinut 2 päivää paremmin ja olen jopa pystynyt päivällä tekemään jotain, tänään ehkä innostuin taas vähän liikaakin ja siivosin kämpän, tosin suursiivouksen sain vasta makuhuoneeseen tehtyä. Samalla tuli sitten tehtyä inventaariota vaatekaappiin ja niin tyhjältä jäi kaappi näyttämään että kesällä on aika ostaa sinne täytettä ;D Kellariin pitäisi viedä 2 jätesäkkiä Saran pieniä vaatteita, osan niistä laitoin myyntiin mutta tuntuu etten millään raaskisi luopua mistään vaatteesta kun muistelee että tämä ostettiin sillon ja tää saatiin lahjaks.. Eilen sorruin ostamaan pojalle taas hirmu kassillisen vaatetta, tosin olen ostanut melkein kaikki käytettynä koska pienet vauvan vaatteet ei mene miksikään :)

Olo on ollut tukala jo viikkoja ja välillä podenkin huonoa omatuntoa siitä kuinka minusta tuntuu että valitan vain koko aikaa jostain jomotuksesta tai väsymyksestä, kyllä on ollut miehellä kestämistä minussa viime viikkoina. Vaikka olen onnellinen tulevasta pienestä ja siitä että sain mahdollisuuden saada ylipäätään toisen lapsen niin en jaksa aina olla positiivinen ja iloinen kun nukkuu enää 2-5 tunnin yöunia kun joka paikkaa särkee niin paljon tai närästys vaivaa. Helpottava tietää että kohta nämä tuskat vihdoin palkitaan. Alku viikko oli muutenkin hankala kun esikoinen oli 39 asteen kuumeessa lähes 3 päivää, joten hän vaati kaiken aikani ja paljon läheisyyttä, nyt onneksi ollaan taas terveitä ja nukutaan omassa sängyssä :)

Tänään pakkasin vihdoin sairaalakassin ja tein kunnon muistilistan missä lukee mitä pitää pakata vielä kun lähtö tulee. Kun ei oikeen viiti tota puhelimen laturia ja hiusharjaa ynm.. pakata vielä kun niitä luultavammin ehtii käyttää vielä aika monta kertaa :) Meidän isukkiakin alkaa jännittää jo toisen lapsen syntymä, mutta kovastihan tuo sitä kääröä odottaa. Eilen just naureskeltiin että mitkähän kaikki uudet haasteet meitä taas odottaakaan ja onhan se jännää ajatella että kohta meitä on jo 4 :) Mukana kuvioissa on vielä omakotitalon etsintä/ostaminen joten suuria elämän muutoksia tosiaan on luvassa ja ehkä/toivottavasti ne hääkellot kilisee kesällä ;) <3

34+5 masukuva. Masu on tipahtanut alas 

<3 

5 kommenttia:

 1. Hui, Sulla noin iso masu :) Tosiaan on jo laskeutunu. :) Sarakin jo noin isoksi tytöksi kasvanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä masulla on hurjasti kokoa. Sarahan on jo iso, reipas tyttö. Puhua pupattaa minkä kerkiää, on kyllä helpottavaa kun toinen osaa jo kertoa mitä haluaa tai mikä on hätänä :)

   Poista
 2. Oletteko tekin menossa kesällä naimisiin?! Ihanaa! Voidaan jakaa vinkkejä toisillemme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin olis haaveissa. Saatais kaikki 4 sit sama sukunimikin vihdoin ja viimein ja kun tätä asiaa on jo niin pitkään hahkailtu :)

   Poista
 3. Huomioni kiinnittyi noihin pöllöverhoihin! Onko ne mistä ja minkä väriset? :D Lastenhuoneen täydellisten verhojen metsästystä... c(:

  VastaaPoista