lauantai 5. tammikuuta 2013

Rv 26 *poks*

Tänään poksahti raskausviikko 26 käyntiin. Aika on mennyt nopeammin kuin olis osannu kuvitellakkaan, ja toisaalta olen kyllä itsekkin jo aika ajoissa näissä hankinta asioissa. Tänään enää pinnasänky ostamaan ja mulla on jo kaikki tarpeellinen ja pakollinen pojalle valmiina. Tuplavaunut on hankinnan alla vielä, mutta niillä ei onneksi ole vielä kiire. Eilen kävin ostamassa pienen pieniä suloisia vauvan vaatteita, en voi uskoa että niihin oikeesti mahtuu pukemaan  ihmislapsen. Vaikka on jo yksi lapsi ennestään nämä asiat unohtuvat nopeasti, sen takia vauva ajasta on otettava todella kaikki irti ja muistettava että se ei ole kuin pienen hetken sellainen tuhiseva käärö ja tuoksuu VAUVALLE. Olen ihan haltioissani, tuntuu että asiasta tuli vasta tällä viikolla totta, ehkä se johtuu siitä että vauvan syntymään ei ole enää kovin pitkää aikaa ja masu-asukki valvottaa jo minua öisinkin potkunyrkkeily harjoituksillaan. Maha on vielä siedettävän kokoinen vaikkakin hidastaa siivouksessa sun muissa toimissa.

Sara on kasvanut ihan mieletöntä tahtia ja siirtyi jo 86 vaatteisiinkin, taas tänään on edessä haikea urakka nimittäin vaatekaappien siivous. Sieltä lähtee kellariin taas monta kassillista pieneksi menneitä vaatteita, tänään olin jo aikeissa laittaa osan myyntiin mutta mies tokas siihen että ei niitä toina myydä jos näitä tulee vielä lisää. No ehkä mä sit säilytän niitä tuola kellarissa.

En tiedä minkä verran teillä muilla lapset on jouluna saaneet lahjoja, mutta tänä vuonna kun Sara oli jo isompi ja osasi itse repiä pakettinsa, niin tuntui että paketteja tuli joka tuutista. Saralle oli varmaan 30 lahja pakettia, lopussa häntä alkoikin jo kyllästyttää repiminen ja uutta tavaraa oli niin paljon ettei lapsi itsekkään tiennyt miten päin olisi ollut :D Sukulaisilta tuli paljon lahjoja ja itsekkin tuli tottakai ostettua tytölle paketteja. Tosin onneksi näistä osa oli myös tarpeellisia nimittäin pehmoisia paketteja jotka lämmittävät varmasti muutakin kuin mieltä :) Mutta nyt joulun jälkeen tuntuu että me hukutaan tähän tavaran paljouteen, ehkä olisi aika harkita kirpparipöydän vuokraamista, vai olisinkohan valmis kokeilemaan näitä fb:n ihmeellisiä nettikirppareita :)

2 kommenttia:

  1. sä oot jo melkein loppusuoralla =) ihanaa <3 Mäkin niin odotan, että maha alkais näkymään, mut siihen menee vielä muutama viikko ;)

    VastaaPoista
  2. no melkein, silti aika tuntuu vielä niin pitkältä :D Mulla alkaa olla tuskainen olo mahan kanssa, mutta vielä ei hirveesti tee mieli valittaa siitä kun viimekskin sitä tuli niin kova ikävä :D

    VastaaPoista