torstai 3. tammikuuta 2013

Uusi vuosi on startannut

Joulu oli ja meni luultavasti muutama kilo on tarttunut samalla mukaan mutta sen luulen kuulevani sitten huomisessa neuvolassa. Vuosi meillä vaihtui melko rauhallisissa merkeissä. Ilotulituksia tuli käytyä katsomassa ja Sara pelkäsi niitä, toki aika kova paukehan niistä lähtee. Tuli syötyä perinteisesti nakkeja ja perunasalaattia vierailtua mummoloissa ja yöllä sitten jo itse huomasikin että on aika rueta huilimaan kun kroppa alkaa niin ilmoittelemaan.

Kovalla aherruksella olen myös yrittänyt saada Saran huonetta uuteen kuosiin, ollaan hankittua uutta sänkyä, verhoa sun muuta, nyt ei enää puuttuisi kuin matto, lamppu ja joku pieni kiva pöytä ryhmä olis haaveissa kans.

Niin en olekkaan tainnut kertoa että rakenne ultrassa saatiin poika lupaus.Pojalle olen saanut hankittua jo vaatteita vähän, tosin niitä tarvii hurjasti lisää jossen meinannu pinkkiin pukea :D Pinnasänky pitää vielä hankkia niin alkaa olla kaikki tarpeellisimmat kasassa :) Vointi on ollut ihan kohtalaisen hyvä viikkoja taitaa tänään olla kasassa jo 25+5. Tosin unen tarve on taas kasvanut, voisin nukkua koko aikaa. Kyljen kääntäminen öisin alkaa olla jo tuskaa tämän mahan kanssa ja närästys on ikuinen riesa. Silti en voi valittaa olen tuntenut oloni vielä hyväksi ja ylpeäksi masuni kanssa. Potkut on tuntunut jo useita viikkoja läpi, jokainen on vuorollaan koskettelemassa ja kokeilemassa potkuja. Pikku neidin kanssa jutellaan joka päivä keskenään siitä että meille tulee vauva ja Sarasta tulee isosisko, ehkei hän tätä kaikkea vielä ihan konkreettisesti käsitä, mutta uskoisin että siitä on hyötyä kun tätä jatketaan vauvan tultua kotiinkin :)

Lopuksi vielä muutama kuva :)

Rv25+1 otettu kuva


meidän pieni poseeraaja

2 kommenttia:

  1. Sä odotat toista, onnea jo :) ompas iso masu ♥ tyttöki kasvanut hirrveesti :) tiedättekö kumpi tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) Onhan se jo melko iso :D Poika sieltä on tulossa tällä kertaa :) Juu Sara on jo oikein iso tyttö, osaa älyttömän määrän jo yksittäisiä sanoja, menee hirveetä vauhtia ynm :)

      Poista