torstai 23. helmikuuta 2012

something...

Pitkästä aikaa ehdinkin tänne kirjoittelemaan kuulumisia ja ilta meneekin varmaan syventyessä muiden blogeihin ja autokoulun oppeihin. Tosiassaan olen nyt aloittanut autokoulun ja tämän että myös lääkäri käyntien yhdistäminen koti arkeen lapsen kanssa on ollu ehkä hieman haastavaa ja aina kauheesti sumplittavaa kuka ehtii tyttöä katsoa, koska minä en ihan kenelle vaan lastani hoitoon laita. Illat ja päivät jolloin on ollut vapaa aikaa on mennyt koti hommiin ja teoria kokeeseen valmistumisessa. Nyt olenkin haaveillut että menisin vielä kesällä tekemään jonkun laisia töitä, jos vaan saan hommattua jonkun tutun perheensisältä olemaan tytön kanssa päivisin koska en halua vielä viedä saraa tarhaan.

Sarallakin tulis ikää sunnuntaina jo sen puol vuotta. Neiti oppikin tällä viikolla jo ryömimään ja hellyyttävintä oli kun tyttö tänä aamuna antoi minun mielestä oikean pusun eikä vaan kuolannut poskelleni niinkuin yleensä tekee. Yöt menee edelleen hyvin ja tyttö on ollut terveenä, eilen tosin oli vähän pahalla päällä mutta tais olla vaan huono päivä. On tässä tapahtunut huvittaviakin juttuja eräs päivä kun olin auto koulussa ja mies sitten tuli minua hakemaan sieltä tytön kanssa että käydään yhdessä ruoka kaupassa, noh kun nostin tytön syliini auton takapenkiltä kaukalosta ja nostin kauppa kärryyn satuin katsomaan tytön vaatetusta. No mieshän oli sitten laittanu kyllä ihan normaalisti toppapuvun ja pipon päähän mutta saralla oli MINUN pörrösukat jalassa ja töppöset oli eksyny käsiin, kysyinkin sitten vaatetuksen syytä mutta ei ollu kuulema löytäny muita, kyllä siinä mulla oli naurussa pidättelemistä ja ajattelin että toivottavasti kukaan muu ei huomaa asiaa :D Eilen pyysin sitten kaupasta saralle kasvissoseita ja liharuokaa, no joo sainhan mä yhden purkin naudanliha-kasvis sosetta mutta sitten oli kyllä 20 purkkia pelkkää hedelmää joten olihan se uusi kauppareissu vielä tehtävä.

Eilen tein inventaarion vaatteille ja kaivelin saralle taas sopivia vaatteita nyt onkin käytössä jo 74cm vaatteet osa on 68cm. Tänään onnekseni rupesin taas uteliaisuudesta kokeilemaan vanhoja farkkujani jalkaan ja kas kummaa kaikki minun kolmekutoset farkut meni jalkaan, suoraan sanoen kiljuin pikkusiskolleni että kato nyt kun mun farkut menee jalkaan ja ne menee jopa kiinni, kyllä tuli niin hyvä mieli kun en olekkaan turhaa työtä tehnyt kun olen jättänyt herkut pois ja lisännyt liikuntaa, ihan ilman mitään karppaamisia tai jotain helvetin pussi ruokia. Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin :) Tsemppiä kaikille kohtalo tovereilleni ;)

2 kommenttia:

 1. Miehet, ne jos ketkä on asiantuntijoita vaateasioissa. Jakekin on ihan haka laittamaan vaikka miten perin noita vaatteita pojalle päälle..Kietaisubodyt on sen mielestä jotain ihan kauheeta, eikä housuistakaan tahdo ikinä tietää miten perin ne laitetaan..
  Voi olla toki harjoituksen puutettakin, kun mä yleensä puen ja päätän pojan vaatetuksesta, kun ei tuo osaa kattoo mitkä värit käy yhteen.. :D

  No mutta pääasia että sun mies oli edes jotain löytänyt lapselle päälle ettei ihan paljainsormin ole lähtenyt liikenteeseen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oikein jännityksellä aina odotan kun simo tulee saran kanssa minua hakemaan jostain että mitähän tytöllä on päällä. Ja ennen kuin lähden kotoota näytän ja neuvon mitä puetaan päälle, silti viimeiset 2 kertaa simo on vienyt tytön vanhempiensa luokse kyläilemään yö puku päällä :D miehet ehkä tekee siitä pukemisesta liian vaikeeta tai sitten se vain tulee meiltä naisilta luonnostaan :)

   Poista