keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Iloja huolia suuria toiveita

On melkosen raskas tai stressaava viikko takana ei voi muuta sanoa, mutta nyt taas alkaa tuntua ihan hyvältä ja kun on tuo pieni neiti piristämässä niin paljon päivää se jos kuka saa hymyilemään vaikka muut huolet ja murheet sattuis painamaan. Mutta olen nyt todennut sen että jos jonkun ihmisen kanssa ei oikeesti tule toimeen niin on vaan parempi olla olematta tekemisissä koska jossain vaiheessa aina syttyy vaan uus "sota" ja siitä ei saa kun pahanmielen luultavasti molemmat osa puolet, kaikkien ihmisten kanssa ei vaan yksin kertaisesti voi tulla toimeen, se on ikävä tosi asia.


Kyllä kummasti oma mieli parani kun sai tilattua itelleen parturi ajan ja tuli hiustuotteet tänään postissa. Nykyään kaikki pienetkin asiat tuntuu ihanilta kun tapahtuu jotain erinlaista. 


Mihin tää aika nykyään kuluu kun ens tiistaina meidän pikku-neiti täyttää jo 2KK:tta <3 ja ens lauantaina saa myös nimen :) Äitiys kyllä muuttaa oikeesti ihmistä oon vaan itsessäni huomannu monta muutosta ja ajatus maailma on muuttunut aivan toiseen suuntaan. On tää ollut kyllä sen arvoista ja on aivan mahtavaa nähdä joka päivä miten paljon lapsi kehittyy ja seuraa mitä ympärillä tapahtuu. Ja se miten paljon ja miten suuria tunteita lapsi tuo elämään on aivan mahtavan suuri tunne. Tää on ollu kyllä niin mun juttu että haluan vielä tulevaisuudessa lisää lapsia, mutta jos nyt ensin tuo neiti osaisi kuitenkin kävellä :) 


Huh ens viikolla riittää hommaa kun tehdään kastajais valmisteluja ja tätikin tulee torstai yönä toiselt puolelt suomee tänne niin on kiva nähdä niitäkin :) 


Mutta nyt tää lähtee miehen kans väsäämään iltapalaa ja rentoutumaan kunnolla niin jaksaa taas huomenna. 


Oikein hyvää syys-iltaa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti