maanantai 13. elokuuta 2012

maanantai

Heissan!

Ilma näyttää taas syksyisen kolealta katsellessani tässä olohuoneen ikkunasta pihalle ja miettiessäni omaa ja tytön vaatetusta päivälle kun lähdetään kaupungille kietelemään :) Neiti kävelee jo hirmu vauhtia, miltein jo juoksee välillä. Filmtownissa toissa iltana meinas tulla leffoille uus järjestys kun neiti otti omat jalat alleen, siinäpä ei sitten paljoa keskitytty leffa valintaan joka oli loppujen lopuksi ihan hyvä, vaikka en enää nykyään kamalasti kauhu-elokuvista pidäkkään.

Tänään olis sitten miehen synttäri päivä, kai sitä on jollain tavalla hemmoteltava kun se töistä kotiutuu, tosin Sara ei ole ikinä edes samaa mieltä asiasta jos äidin ja isän pitäisi halata keskenään, meillä on nimittäin samointein pikkutyttö kans välissä halimassa.

Viikonloppu meni oikeestaan rauhallisissa merkeissä ihan kotosalla, perjantaista en edes viitsi mitään kirjoittaa, toimin nääs juoppokuskin tehtävissä, huoh! Eilen mun pikkusisko ja pikkuveli tuli yökylään, ennen kuin huomenna palaavat takaisin koulu aherruksen pariin. V aloittaa jo ykkös luokan ja P menee kolmannelle luokalle! Nopeesti aika menee vaikka muistan elävästi päivät kun sain uuden pikkusiskon ja pikkuveljen kotiin :)

Nyt tämä väsynyt onnellinen äiti lähtee laittamaan itseään kuosiin jotta pääsee raittiiseen ilmaan tuulettumaan!

Ps. Melkosen turha postaus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti