maanantai 20. tammikuuta 2014

Tavotteita

Arki alkoi taas ja pakkasmittari näyttää -20. Ilmeisesti ei tarvitse paljon lasten kanssa ulkoilla kun noin kova pakkanen ja sara juuri ollut viikonlopun korkeessa kuumeessa. Sidekalvon tulehdus silmässä alkaa hellittää mutta nyt jännityksellä odotan ettei samu saisi sitä bakteeria koska niissä on sama aiheuttaja kun korvatulehduksessa, sitä en tiedä miten helposti se tarttuu.

Joulun aika oli ja meni, tuli löysäiltyä painonpudotuksen suhteen, nyt olisi taas tiukemmin palattava liikunnan ja syömisten rytmiin, parhaiten onnistun kun merkitsen kaiken minun omaan vihkoseen joka on juuri tätä hommaa varten. Tulee mietittyä mitä suuhun laittaa kun sen merkitsee paperille. Jonkun verranhan ehdin jo aiemmin pudottaa painoa mutta haluaisin vielä sellasen 10kg pois, ens alkuun se lähti niin nopeesti useampi kilo kerrallaan, mutta nyt pitää oikeesti jotain tehdäkkin jos meinas että paino tippuu. Salikortti on hommattava kanssa ja käytävä uimassa koska kovat pakkaset rajottaa tuota liikkumista, en tiedä onko minulla enää varsinaisesti rasitus astmaa niinkun teininä vielä oli mutta monesti tuntuu että kun hengästyy liikaa kovalla pakkasella alkaa ahdistaa.

Tämän vuoden tavoitteeksi annan itselleni sen että saan itseni siihen kuntoon että voin hymyillä kun katson peilistä. Haluan uusia kotia, lähinnä tekstiilejä ja kyllä huonekalujakin, isompi pesukone olisi luxusta kun 5kg kone on liian pien meille. Haen kouluun, laitan tytön leikkikouluun. Uusia haasteita siis edessä :)

Samuhan lähti ryömimään vähän jälkeen täytettyään 4kk, 6kk vanhana hän oppi konttaamaan sillon kun halusi, konttasi siis silloin tällöin, nyt kuitenkin näyttää siltä että kontauksesta on tullut pää liikkumismuoto. Ja tukea vastenhan meillä kävellään ja viimepäivät poika on ruennut harjoittelemaan ilman tukea seisomista, saattais hyvinkin olla että lähtis kävelemään suht vuosikkaan tienoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti