tiistai 21. tammikuuta 2014

Yö heräämisiä

Viime yönä taas heräiltiin Samun kanssa parin tunnin välein, aamulla noustiin sängystä ylös 7.20, hamppaita purren sain itseni ylös. Vanhan tapani mukaan menin keittämään ensimmäiseksi kahvia vaipan vaihdon jälkeen kunnes sitten huomasin että piruvie jääkaapissa ei ole maitoa. Ajatus heti aamulla kauppaan kävelystä ei houkuttanut kun tietää mikä kerrospukeutuminen siinä on lasten kanssa edessä. Päätin sitten selvitä aamun ilman kahvia joten toisin sanoen oma aamu oli tässä vaiheessa pilalla. Odoteltiin että samu nukkui päivä unet ja lähdettiin lasten kanssa tallustelemaan pihalle ja kipastiin samalla prismassa maito ostoksilla. Oli aivan ihana ilma ulkoilla kun pakkasta oli vaan hieman yli 12 astetta ja lunta pikkusen tiputteli.

Kotiin päästiin niin keittelin sumpit itselleni, sara huusi kun syötävä, samu ritisi kun oli omien päiväunien aika. Itsellä oli niin kauhea päänsärky että oksetti ja silmissä vilisi valopilkkuja. Huh lapset nukahti päivä unille ja lääkkeiden voimilla sain selätettyä migreenin. Paras ystäväni kävi kahvilla ja parantamassa maailmaa minun kanssa.

Ärsyttää kun päässä vilisee ideoita kodin sisustuksesta, uus puhelin ois tarpeeseen, pitäis saada uusia huonekaluja, tytöllä ei ole paljoa vaatteita, autokoulun 2 vaihe on maksun alla joten ehkäpä mä en saa kaikka tässä heti nyt! Pakkaan vaan olemaan sellainen ihminen joka tahtoo kaiken aina heti, en siis malta odottaa.

Hihkuin liian aikaisin että samu lähti konttaamaan, siis kyllähän se konttaa päivittäin mutta vain silloin kun herra itse haluaa. Mutta jokainen tyylillään, kovin on ruennut välillä menemään tuon taapero kärryn kanssa eteenpäin. Apua vähän yli 2kk ja mun pikkuinen on jo 1.v. tosin toivon että pikku hiljaa yöt alkaisivat helpottaa ja ajattelinkin kysyä nyt neuvolassa kunnan unikoulusta, olen valmis yrittämään sitä, ei siinä ainakaan mitään häviä, vaikkakin tuntuu pelottavalta ajatukselta viedä lapsi vieraiden ihmisten valvottavaksi aina illalla, tai entäpä jos lapsi nukkuu sielä mutta ei nukukkaan kotona?

Nyt mä painun laittamaan muruille tortilloja ja painun lenkille, lomps! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti