tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulun taikaa

Nyt alkaa olla jo oikeasti joulumieltä itselläkin, kotona on jouluvaloja ja muutamia hassuja joulukoristeita, makuhuoneen nurkkaus on täyttynyt lahja vuoresta kun lahjoja on tullut ostettua pikkusisaruksille, saralle muutama paketti, miehelle ynm ynm :D Joulukorttien askartelu on vielä hieman puolivälissä mutta hyvällä mallillaan, nekin päätin tehä niin että niihin tulee valokuvia. Kivointahan se melkein on saran kuvia käyttää kun toinen on vielä pieni ja kuvan kaunis verrattuna äitiinsä. Ai että oikein odotan joulu ruokaa, paljon paljon kinkkua, laatikoita, rosollia, torttuja mm ja ennen kaikkea suklaata :D sitten onkin hyvä alkaa miettimään mitä suuhun laittaa kun vuosi vaihtuu.

Saran kanssa käytiin kysin käynnillä sivuäänen takia joka olikin nyt hävinnyt kokonaan, ei kuulunu eikä näkyny mitään josta olen tyytyväinen, vaikka olikin niin pienestä asiasta kyse josta ei olisi ollut minkäänlaista haittaa missään vaiheessa elämää, mutta parempi näin kuitenkin oman mielenrauhan kannalta.Eli meillä on terve tyttö joka kasvaa hyvää vauhtia ja mallikkaasti :)

Loppuuko naisen vauvakuume koskaan, musta tuntuu ettei se häviä millään tavalla. Miten ikävä on tuntea lapsen liikkeet, silitellä omaa suurta masuaan, odottaa aina seuraavaa ultra ääntä ja se kun jännää milloin h-hetki koittaa, en malttaisi millään odottaa että pääsen taas kokemaan kaiken sen uudestaan. Yksinkertaisesti se on vaan parasta mielestäni mitä nainen voi kokea. Mutta pitää vielä malttaa odottaa että päästään saralla leikki kaveria tekemään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti