maanantai 5. joulukuuta 2011

Vihdoin aikaa istahtaa tähän koneelle hetkeksi edes blogin ääreen :) Tuntuu että viime päivinä ei ole riittänyt aikaa muulle kun lapselle, kodin siivoukselle ja kaiken maailman joulu hössötykseen. Lahjoja jo kovaa vauhtia ostellaan ja paketoidaan. Tänä aamuna jostain syystä en vain osannut nukkua joten heräsin 5 sängystä ylös, keittämään kahvia vaikka sara nukkuu aamuisin 9 asti. Päätin kerrankin pyhittää aamun siihen että laitan itselleni meikkiä naamaan jotta olisi kiva lähteä aamulla ihmisen näköisenä joulu ostoksille, taas kerran. Luinkin tässä blogeja ja yllätys yllätys aloin pillittämään, kun taas täällä oli osa vauvautuneita, minusta oli aivan mahtavaa lukea synnytys kertomuksia :)  

Perjantaina kävinkin ystävien kanssa katsomassa lord estin keikan, oli kyllä ihan hyvä, mutta ei tullutkaan ihan niitä kaikkia kappaleita jota odotin. Sara toipui kahdessa päivässä rokotuksista, eli siis minun nauravainen ja iloinen tyttö on palannut taas takaisin omaksi itsekseen :) 

Tässä kuussa olisikin päivä ennen minun 20-vuotis päivääni saralle 4-kuukautis neuvola lääkäri, onneksi seuraavat rokotukset tulee vasta 5 kk iässä. Sara on nykyään kauhee kuolamaan ja nyrkit on ihan vallaan suussa ja jossei muuta niin sit purraan äitiä sormesta, miten edes lapsi voi purra niin kovaa vaikkei sillä ole vielä hampaita. kovasti on yritystä liikkua lattialla eteenpäin mutta se ei ihan vielä onnistu. Juttelu vaan lisääntyy ja nauraminen yltyy, aivan ihana lapsi. Vierastus vaihe on oikeastaan tältä erää ohi, ei jakseta huutaa enää niin paljoa muille ihmisille :) 

tässä kuvassa ollaan päivän vaille 3 kuukautisia ja meinataan hymyillä äidille, minun oma säihky silmä <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti