torstai 8. joulukuuta 2011

KOPASTA SÄNKYYN

Saatiin eilen vihdoin ja viimein aikaiseksi haettua pinnasänky vanhempieni luota, kun äitiyspakkauksen laatikko alkoin käydä jo hieman ahtaaksi neidin venähtäessä yht älliä yli 5cm. Laitoin pinnasuojukset jossa on kirahvin kuvia, neiti oli illalla hyvin ihmeissään kun katseli sängyssä ympärilleen ja miten pieneltä viattomalta tytöltä sara näyttäkään 120cm pitkässä pinnasängyssään, niin pieni ihminen niin suuressä sängyssään. Tyttö nukkui koko viime yön loistavasti, itse asiassa nukkui niin sikeästi että piti herätä yöllä 2 kertaa katsomaan hengittääkö varmasti Herättiinkin sitten puoli kymmeneltä aamulla niin hymyileväisenä.

Tuli ostettua Saralle sellainen lelu joululahjahjaksi josta kuuluu hirmuisesti erinlaisia ääniä, joten sen lelun kanssa tiedossa on vielä aivan varmasti harmaita hiuksia tai lelun piilotusta kun ei jaksa kuunnella enää pilpatusta, mutta veikkaisin kuitenkin että lapselle siitä on iloa paljon kun nyt tykätään jo niin paljon laulavasta lorukirjasta, sitä jaksellaan katsoakkkin jo pitemmän aikaan. Miehelle on ollut hieman ongelmallista edes löytää joululahjoja kun on jotenkin niin erinlainen persoona ja pitää ihan eri asioista joten olen vain tyytynyt helppoihin ja tarpeellisiin ratkaisuihin, en nyt viitsikkään niitä vielä tähän kirjoittaa ettei pikku linnut laulele mitä joulupukki on tuomassa ;) 

Olen potenut koko viikon kamalaa synnytys kuumetta kun olen katsonut vauva ohjelmia, lukenut muiden synnytyskertomuksia, on ollut ihan sellainen olo että haluan laitokselle ja tulla sieltä taas pienen käärön kanssa pois. Mutta kaikki ajallaan, ehkä onkin parempi että annan saran vauva ajalle ja jatkuvalle kehitykselle nyt kaiken aikani, ennen kuin aletaan toista hankkimaan ja olisihan se helppoa jos toinen osaisi jo kävellä kun toinen olisi tuloillaan, ainakin kun mietin viime raskaus aikaani joka oli loppujen lopuksi melko rankka liikkumis kiellon takia ja kun melkein kaikki nostelukin kiellettiin synnytyksen meinastessa käynnistyä viikolla rv 30. Mutta seuraavaa odotellessa ja ensimmäistä kasvattaen ja rakastaen. Tuntuu että nää synnytys ja vauva kuumeetkin tulee melko aaltoillen tosin aika usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti