maanantai 26. joulukuuta 2011

kaikki hujan hajan..

Vihdoin ja viimein minulla on aikaa taas istahtaa hieman pidemmäksikin aikaa koneen ääreen. Täällä kun ensin tyttö sairasti korvatulehduksen ja sen jälkeen heti perään alkoi kamala nuha, nyt sattuukin huomenna olemaan 4kuukautis neuvola-lääkäri niin pääsee samalla tarkastuttamaan korvat sun muut. Joulu aatto yönä sara herätteli 1-2 tunnin välein kun oli niin tukkoinen joten oma olotila oli eilen jotain kamaa, minä olen vielä niin huono uninen että uudestaan nukahtaminen on tosissaan vaikeeta.


Joulu tosiaan oli ja meni, ensin vietettiin oma joulu tässä kotona meidän pienen perheen kanssa jonka jälkeen suuntasin vanhempieni luokse tytön kanssa ja käytiin vielä saran isomummolassakin. Molemmat saatiin paljon kivoja lahjoja ja ei oikeestaan tullut mitään turhan päiväistä :) Miehellä kävi niin hyvä tuuri että sai 2 partakonetta joululahjaksi :D Ihanaa silti että joulu on vain kerran vuodessa, kauhee sotku tulee lahjojen avaamisesta, kuusi karistelee neulasia ynm.. Mutta sen sanon että uuteen vuoteen asti herkuttelen täysillä ja tammikuussa alkaa itsensä kiusaus, eli laihdutus operaatio. Tupakan polttokin pitäisi lopettaa mutta tuleekohan liian monta asiaa samaan aikaan.

Huomenna alkaa operaatio syntymäpäivä kakun tekeminen kun 28 pvä pyörähtäisi 20 ikävuotta mittariin. Niin ja äidin pieni kulta on tänään 4 kuukautta vanha, niin se aika vaan menee :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti