keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Duha nenät!

Täällä sitä joka ikinen meidän pikku perheestä kärsitään siitepölyn aiheuttamista ongelmista, tosin minä ehkä kärsin vähiten. Mielelläni ottaisin saralta tuon nenän tukkoisuuden pois mutta ei se taida onnistua. Mies sentään saa jo jotenkin henkeä kun vaihtoi allergia lääkkeet toisiin.

Yöt on siis ollu aika takkusia, ollaan yritetty ottaa vähän höyry hengitystä kylpyhuoneessa ja käytetty myös keitto suola tippoja. No juu onhan noista jonkinlaista hyötyä, mutta eihän ne kovin montaa tuntia auta. Nyt vielä lääkäri antoi ohjeeksi että ei mielellään pidettäis ikkunoita auki ja lasta ei kannata nukuttaa ulkona laisinkaan, voimme siis kuitenkin ulkoilla ja hullukshan minä tulisin jos istuisin täällä 4 seinän sisällä.

Tänään olenkin lähdössä kuopion tivoliin 2 pienimmän sisaruksen kanssa, eivät kuulema kelpuuttaneet ketään muuta kuin minut mukaan :D Tosin olenhan minä nyt antanut niillekkin enemmän huomiota ja leikkiny niiden kanssa, ehkä se vaan tulee sitä kautta kun teen sitä päivät kotonakin.

Olen jo kauhuissani tulevasta kesästä, kaikki öttiäiset on liikkeellä ja en pidä niistä yhtään. Povaavat vielä ennätyksellistä punkki kesääkin joten on oltava tarkkana tuon neitokaisen kanssa kun se kesällä tuolla pihalla viilettää, toivotaan että selvitää ilman punkkeja, saisin varmaan sellasen kohtauksen siitäkin että ajaisin ensi apuun, hyi!

Olimpas muuten eilen tunnin pihalla ja nyt on jo kunnolliset rusketus rajat ylä kropassa, en kehannut kuitenkaan vielä bikinit päällä hillua tuolla pihalla ;D

Oikein aurinkoista keskiviikkoa kaikille!


enää ei nurmikko pelota :)

kaikki maasta löytyvät heinät sun muut olis maistunu toosi hyvältä :D

2 kommenttia:

  1. suloinen tyttö :) sulle on haaste mun blogissa http://rakkauksia.blogspot.com/2012/05/haastetta-haasteen-peraan.html

    VastaaPoista
  2. Heehehe :) mullakin on sulle haaste :DDD http://tuplamama.blogspot.fi/2012/06/minakin-sain-oikeen-haasteeen.html

    VastaaPoista