perjantai 9. maaliskuuta 2012

ajankulua

Juupa eli kerron nyt vaikka neuvola kuulumisia aikani kuluksi kun tyttö on päikkäreillä ja olen "yksin" kotona.
Tytön 6 kk mitat oli 7370g(7150g) 66cm (63,5) ja pipo oli 43,6 (42,4). Meidän neitokainen oli ihanan reipas neuvolassa, kyllä oli äiti ylpeä tyttärestään. Sara siis lähti jo konttaamaan, neuvolan tätikin kyseli että mihin ihmeeseen neidillä on kiire ja oma äitinikin sanoi ettei yksikään meidän lapsista ole kontannut vielä puolen vuoden iässä. Tänä aamuna noustiin polvilleen olohuoneen pöydästä tukea ottaen ja eikös koha menty mukkelis makkelis selälleen lattialle. Kyllä minua aina jännittää että millonhan seuraavan kerran kolisee.

Vanhempani kävivät pari tuntia sitten kylässä, oli kyllä ihanaa vaihtelua. Sara sai taas 2 aivan ihanaa yöpukua jotka meillä on oikeesti ihan lopussa ja söpön ihaa pehmon :) Äiti rakas oli vielä niin ihana että antoi minulle mahdollisuuden hakea saralle aivan IHANA kevät puku :) <3

Ihanaa kun kevät on tuloillaan, mielikin pysyy paljon pirteämpänä kun aurinko paistaa ja mikä ihanaa ei ole koko aikaa väsynyt olo! silti tämä kevät tuo minulle ihan kauheen hingun saada vauva, minä niin tahdon. Sain mieheltäni eilen yllätyksenä ihanat korvakorut. Vaikka saan kyllä muutenkin ihania huomion osoituksia välillä kun tulee aamiainen sänkyyn, hän tekee ruuan tai jotain muuta, naistenpäivähän on jokapäivä ;) No ei, kyllä minäkin miestäni huomioin yhtä lailla.

Tästä tulikin mieleen että kyllä ärsyttää nuo yölliset kaaharit ja mopopojat kuuluu sellaset S****** pärinät aina että varmasti lapsi herää ja sarakaan ei ole mikään herkkä uninen, etten vaan vielä joku yö mene odottelemaan kananmunien kanssa tienvarteen ;)

Mutta nyt toivotan kaikille oikein hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti