lauantai 24. maaliskuuta 2012

Viikonlopun äksyilyä

Ja taas on viikonloppu, en käsitä miten tää aika aina hujahtaa niin kauheen nopeesti. Eilen mulla oli kauhee äkämökö-päivä mutta onneks se sit meni ohi. Pääsin ystävän luokse kahvittelemaankin taas muutamaks tunniks ja se kyllä aina piristää mieltä. Illalla oltiin vaan ajelemassa simon kaa kaksistaan ja mun sisko oli sen  aikaa saran kanssa. En ymmärrä ees miten oon koko aikaa niin kauheen väsyny kun eilenkin menin  nukkumaan jo en klo 23 yleensä valvon 1-2 asti ja sit herään aamu 7 silmät ristissä kun neiti kurkkii pinna sängyn välistä huutaen: "ätii, ätii, äitää!" 

TAAS sataa räntää taivaalta-.- aion kyllä silti mennä täään vaunuilemaan, haluan oikeesti pitää kilot kurissa ja saada niitä karisemaankin, siihen kun ei paljoa auta tää tietokoneen näytön tuijottaminen  Eilen kävin ostamassa saralle lastentarvikeliikkeestä ihka omat aurinkolasit, neiti näytti ihan kovikselta ne päässä mutta eipähän ritissy enää sitä että aurinko paistaa silmiin :) (myöhemmin kuvaa lasit päässä) 

Ei olla kyllä keksitty vielä mitään tän päivän ohjelmaks, paitsi että kokataan pitkästä aikaa tortilloja, mmm. Eilen oli kyllä niin hauskaa taas kun katottiin voice of finlandia ja siinä sit sanottiin jotain että "seuraava live esiintyjä on Anna Eriksson" no simo sitten tähän tokas että "toihan näyttää ihan Anna Erikssonilta" mua rupes naurattamaan ihan kauheesti ja totesinkin siihen vaan "sehän saatana onkin se". Noh nää on näitä pieniä arjen väläytyksiä jotka pelastaa päivän :)  Oikein hyvää lauantai päivää kaikille! ^^

3 kommenttia: