lauantai 31. maaliskuuta 2012

taloyhtiön ongelmia

Nyt on ollu vähän hiljasta taas, jotenkin koko aikaa väsyny ja aikaan saamaton olo ja pikku neiti kyllä aina keksii äidille toimintaa päivään, mutta nyt ollaan ainakin melkein joka päivä vaunuiltu pari tuntia ja se piristää kummasti. 

Jotenkin päätä vaivaa tuo nega testi ja silti kuukautiset ei oo alkanu, missä ne on? Kuvittelen varmaan kaikki asiat, on ollu kyllä menkkamaisia jomotuksia ja rinnat aristaa, mutta ei niitä kuukautisia näy. 

Sara ei oo oppinu nyt muutamaan päivään mitään, mutta muksahtelut on onneksi vähentyny jo aika paljon, eli pikku hiljaa alkaa tasapaino kehittyä. Tänään oltiin saran ja mun parhaan ystävän kanssa lenkkeilemässä tuolla ihanan aurinkoisessa ilmassa huomenna olisikin tarkoitus mennä ihan yksin kyseisen ystäväni luo kahvittelemaan :) Tänään onkin ruokana lemppariani eli kanaa, NAM! 

Taloyhtiöstä onkin taas valittamista! meillähän on täällä taas ollu vähän väliä lämmin vesi loppu ja kylmä sisällä koska öljy-yhtiö ei tuo taloon öljyä koska toinen talon omistajista on niin paljon velkaa tälle öljy-yhtiölle. Nyt tää toinen osa puoli sitten kantaa aina jollain prkleen kanisterilla öljyä tonne alas, ja eihän sellanen kovin kauaa kestä, saas taas nähdä joutuuko sitä peseytymään kylmässä vedessä tänään saunassa. Mä niin odotan että tuo autokoulu loppuu että päästään muuttaa tästä pois, vaikka tykkään asua tässä mutta kun tän talon asiat ei pelaa! Suoraan sanoen saan aina päänsäryn näitten asioiden takia kun pitää olla puhelin kädessä ja valittaa, oon miettiny että taidan rueta tinkaamaan tossa vuokran maksussa! No mutta meneehän tää kevät tottakai talon omistajien kanssa tapellessakin!

Mutta oikeen aurinkoista ja mukavaa lauantai päivää kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! melkonen häslinki siellä talo yhtiön kanssa! :p Jaksamista kovasti. Kyllä asiat onneksi helpottuu. Toivotaan et nega muuttuu plussaksi, taikka menkat tulisi. Mulla kans sama homma täällä. Taitaa hormoonit heitellä yhdellä jos toisella! ;)

    Käyppä muuten kurkkaamassa mun puolella! ;)

    VastaaPoista
  2. no joo on, kyllä ei ois uskonu ennen kun tähän muutettiin että jossain taloyhtiössä on tällästä touhua :O no joo eniten mä toivoisin että muuttuis plussaks mutta alkais sit ees ne menkat niin tilanne selkiintyis :( kävinkin muuten laittamassa sulle s-postiin tiedot en tiiä tuliko perille? :)

    VastaaPoista