tiistai 27. maaliskuuta 2012

Siivousta ja vauvakuumeilua

Meillä on tänään oikeen suursiivous päivä, aattelin hetken lepuuttaa jalkoja ja selkä parkaani tuolta edes takas ravaamiselta. Niin ja meille tuli meidän muihin olo-huoneen kalusteisiin sopiva musta lasivitriinikaappi, jei!

Kuukautiset on  myöhässä, tiedän luultavasti vaan on kierto menny sekasin, ajattelin nyt kuitenkin vielä viikon verran odottaa ja katsoa näkyykö niitä, sitten testailla ja itkeä pillittää taas negatiivistä vastausta. On naisen elimistö ihmeellinen heti kun ajattelee olevansa raskaana saa kaikki raskauden oireetkin itselleen :D 

Sara täytti eilen 7 kuukautta ja olimmekin päivän vanhempieni luona ja käytiin moikkaamassa minun mummia ja ukkia, meidän käynti aina kummasti piristää mieltä. Sara on oppinu nyt parin päivän sisällä kävelemään tukea vasten se aina kiertää olo-huoneen pöytää ympyrää kävellen :D  Välillä tuntuu että se sanoo ihan selvästi äiti, mutta en tiedä onko nuo vielä niitä vahinko sanoja, kovasti se silti omaa mieltä lämmittää :) 

Menenkin tällä viikolla pitkästä aikaa vahtimaan omaa kummi-tyttöä, ihanaa pitkästä aikaa päästä touhuilemaan senkin pikku rämäpään kanssa :) 

Tää viikko on vaan yhtä hulinaa huomenna menen lääkäriin ja illalla autokoulun viimeisille teoria tunneille. Torstaina onkin ohjelmassa ajo-tunnit ja meen vahtimaan sitä kummi-tyttöä, eli jospa vain viikonlopun ottais ihan rennosti ja täytyy pitää peukkuja josko sattuis olemaan hyvät kelit, että voidaan mennä ulkoilemaan koko perheen voimin. Ens viikolla onkin jo pääsiäinen ja tätini tulee perheensä kanssa toiselta puolelta suomea tänne :) Ohjelmisto siis kuulostaa jo ihan mukavalta! Mutta nyt on liuettava takasin hommiin.. 

2 kommenttia:

  1. Toi raskaus juttu on kyl ihan totta! Heti löytyy iteltä kaikki oireet. :D Mä jo kans pelästyin tossa et oon raskaana, ku ei koskaan menkat alkanu ja oli ties mitä oireita, mut kas pillereissä samat sivuvaikutukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä :D Minä olisin ollu ilonen jos oisin ollu raskaana, mutta en nyt sit ollu. Noh toinen tulee kun on tullakseen, tietyllä tavalla oon pettyny mutta en sentään tällä kertaa edes itkeny :)

      Poista