tiistai 3. huhtikuuta 2012

Takatalvi...

Voi takatalvi sentään. Mitä kovempaa kesää ehtii edes toivoa alkaa lunta tupruttaa taivaalta niin paljon että vaunutkin kastui hetkessä. Me oltiin saran kanssa niin reippaina jo aamupäivällä lenkillä ja haaveena oli mennä kiikkumaan mutta kuinka ollakkaan tuli niin kurja keli että ei kyllä viitsitty jäädä enää ulkoilemaan. No pää asia että ehdittiin saada raitista ilmaa ja äitikin sai kunnon hien pintaan ja ehdin käydä hiuslakan ostossa :D 

Tänään alkaa operaatio kevät siivous, tosin ikkunan pesut saa odottaa lämpimämpiä kelejä. Haluan että täällä on siistiä ja mukava olla. Ja kun on täti perheineen pääsiäisenä tulossa tänne päin, niin ois kiva että asunto ei näytä siltä että pommi olis räjähtäny. Tiedossa siis luvattoman monta koneellista pyykkiä, imurointia ja moppausta, lakanan vaihtoa ja ai että miten ihanaa onkaan illalla olla kun tuoksuu pesuaine ja miten ihanaa hypätä puhtaisiin lakanoihin. 

Eilen oli huono päivä kyllä kerrassaan, tai jotenkin vaan aina välillä havahtuu että mihin ne kaverit on hävinny. Ja osaa ei edes kiinnosta olla tälläsen koti-äidin seurassa, kun puhun lapsista, enkä voi aina lähteä juhlumaan kun joku pyytää jne...   Mutta onneksi muutama ystävä ja toinen niistä on tosi hyvä ystävä ja ollutkin jo moonta vuotta. 

Eilinen päivä menkin vanhempieni luona. Ja kylläpä oli ihanaa kun saran vierastus on jääny jo taka-alalle eikä äidin tarvinnu olla koko aikaa näköpiirissä, tosin erittäin huonosti tuo "napanuora" edelleenkään joustaa, se on niin äitin tyttö :)  Harjoteltiin toissa aamuna saran kanssa itse syömistä, voin kertoo että aamupuuroa oli joka paikassa paitsi siellä suussa jossa sen olis pitäny olla, harmi että unohdin tästä tapahtumasta ottaa valokuvaa. Siitä se lähtee, en halua kiirehtiä tuon syömisen kanssa, mutta hyvä alkaa harjottelemaan jo hyvissä ajoin, niin osataan sitten syödä itse ennen vuosikasta :)

                                                 Neiti kuikkii ja kukkuilee aina aamuisin joko äiti ja isi on hereillä :) äidin hymy tyttö (kauhee sotku takana)

posket punottaa ulkoilun jälkeeen :)

2 kommenttia:

 1. vitsi kuin söpö :D

  - http://kixi-w.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin hän on :D kova on poseeraamaan kameralle ;) minäpäs käyn kurkistamassa sinun puolelle ;)

   Poista