keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Fysioterapiaa

Tänään tosiaan kurvasin kahdeksaksi aamulla fysioterapiaan. Ensinnäkin oli todella mukava fysioterapeutti jonka kanssa keskustelu sujui luontevasti. Ensin keskusteltiin minun ongelmastani niska ja hartia seudun osalta ja osoittautui myös terapian aikana että minulla on selkäkin jumissa, josta on myös johtuneet rintalastan alueella olevat  kivut. Hieronta sattui välillä aika kovaakin, mutta tuntui myös välillä mukavalta. Sain muutamia neuvoja nyt alkuun miten voin päivän mittaan venytellä ja rentoutta hartioita ja niskoja. Huomenna voi kuulemma olla paikat aika kipeänä koska en ole ennen ollut tälläisessä käsittelyssä. 

heh, kokeiltiin peruukkia :D
Tämä fysioterapeutti myös muistutti että on tärkeää kiinnittää huomiota vaunuillessa tai rattaillessa siihen ettei jännitä liikaa hartioita ja niskoja. Siitä olenkin pitänyt huolen ja siitä nuo meidän vaunut on ainakin ihanteelliset kun se säädettävä työntöaisa, jota ei muuten kaikissa vaunuissa ole, siitä meitä muistuteltiin jo aikanaan lastentarvike liikkeessä. Ensi maanantaina on seuraava aika, saas nähdä nyt tässä aikanaan saanko apua ongelmiini ja herkiääkö päänsäryt pois. Minua myös kehoitettiin harrastamaan keppi jumppaa tai punteilla nostoa jolla voisin pitää huolta noista kyseisistä lihaksista, niin ne ei ehkä yhtä herkästi menisi enää jumiin.

Asiasta viidenteen autokoulu alkaa vihdoin ja viimein olla loppu suoralla, ainut ongelma joka minulla on: en luota itseeni tarpeeksi, tiedän mitä teen mutta silti kysyn teenkö asian näin. Olen kyllä aina ollut samanlainen tein sitten mitä tahansa asiaa, osaan asiat mutta en luota itseeni. Ehkä tässä on hyvä tilaisuus päästä tuosta ominaisuudesta eroon jos vaikka ymmärtäisin että minä osaan ja teen juuri niin! 

Huomenna sara täyttää jo hurjat kahdeksan kuukautta, APUA mihin tää aika on menny. En voi käsittää että aika menee näin hurjaa vauhtia. Kohta pitää alkaa jo suunnittelemaan suuria !-vuotis syntymäpäivä juhlia, tarkoitus olisi ainakin alkaa harjoittelemaan kakun tekoa, haluan hienon täyte kakun enkä vain perus kakkua. Osaan siis tehdä täyte kakun mutta haluan oppia koristelemaan kunnolla, täytyy varmaan alkaa netistä selailemaan ohjeita ja eikun harjoittelemaan. 

Millainen kakku teillä on ollut lasten synttäreillä tai omillanne? 

Oikein mahtavaa keskiviikko päivää teille! :) 

Ps. Sara on oppinut sanomaan nyt myös hei hei :)

2 kommenttia:

  1. Meillä oli ihan perus prinsessainen kermakakku, valkoista ja punaista kermavaahtoa ja täytteenä mansikkaa ja banaania. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa hyvältä :) minä haluisin kauheesti jonkun tosi nätin kakun mutta sit niihin tulee yleensä marenkia, niin se on kauheen imelää :/

      Poista