tiistai 24. huhtikuuta 2012

kevät väsymys?

Taas on päässy vierähtämään aikaa viime postauksesta. Mulla on vissiin jotain kevät väsymyksen tapaista ja saran hampaiden tulon takia on tullut taas valvottua, joten ei rahkeet riitä mihinkään. Stressiä on edelleen vähän jos jostakin asiasta.

Tänään oli Saran 8 kuukautis neuvola. Neiti oli aivan ihanan reipas vaikka olin etu käteen kuvitellut tytön huutavan kurkku suorana. Saralle oli painoa kertynyt 8300g ja pituttaa 68,9 cm. Senhän te jo tiesittekin että sara osaa ryömiä, kontata ja seisoa tukea vasten. Tiesin kyllä jo ennen neuvolaa ettei sara ainakaan ole kehityksessä jäljessä. Ja kaikki muutkin asiat oli onneksi hyvin.

Mulla on ollu ihan ihmeellistä etovaa oloa koko aikaa nyt jonkin viikon ajan, väsymys johtuu kyllä valvomisesta. Menkka kipuja on ollut kans pari viikkoo vaikka ei niitä oo kyllä vielä näkynytkään. Turhapa tuo on vielä testaillakkaan kun ei ole edes kuukautisen myöhässä.

Ihanaa kun välillä on ollut niin kesäiset kelit ja on päässyt hyvillä mielin ulkoilemaan. Joka päivä melkein kyllä muutenkin ulkoillaan jo ihan saran takia mutta se on välillä itselle pakko pullaa lähteä vaunuilemaan kauheeseen räntä sateeseen. Nyt ei oo kyllä tapahtunu mitään muuta, päivät on oltu tytön kanssa kaksistaan kotona kun mies on töissä. Huomenna on muuten ensimmäinen fysioterapia niiden niskahartia ongelmien takia joten voisin siitä sitten postailla tuntuuko vielä miltään :)

Nyt minä lähen kiitämään autokoululle päin taas vaihteeksi. Oikein mukavaa tiistai päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. sara ihanasti kasvanut :) odotan valtterin 8kk neuvolaa, vasta 8.5 ja myös miehen synttärit silloin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä, kasvaa mun mielestä liian nopeesti :D mihin mun vauva on kadonnu? :) niin no sara täyttää nyt torstaina 8 kuukautta :) on se kiva seurata miten lapsi kasvaa ja kehittyy ^^

      Poista