keskiviikko 25. tammikuuta 2012

5 Kuukautta

Sara tosiaan täyttää huomenna 5 kuukautta, voi mihin hävisikään meidän 49 cm pitkä pieni tytön tyllerö. Joka on jo iso tyttö. Tähän hätään en osaa vielä kertoa 5 kuukauden mittoja koska neuvola on vasta maanantaina joten sillon sitten tietää paremmin :) 


Mitä onkaan tapahtunut tuossa viidessä kuukaudessa. Ainakin painoa ja pituutta on tullut. Tyttö on kyllä ollut hyvä syömään ja syö kaikkea muuta paitsi kukkakaalia. Ja kaikki hedelmät on suurinta herkkua niinkuin myös peruna-porkkana sose. Nyt viimepäivinä sara on ollut paljon konttaus asennossa ja nytkyttänyt itseään edes takaisin mutta ei olla vielä tajuttu sitä että liikkeellekkin pääsisi. Kova on yritys kiivetä olohuoneen pöytää ylös päin ja sitteriinkin on koitettu itse mennä, mutta ei onnistu vielä. Nyt ollaankin sitten keksitty että äitin lahkeessa on kiva roikkua ja eniten minua huvitti tänään se kun kielsin saraa torumalla ettei koskisi äitin lehtiin jotka ovat olohuoneen pöydän keskitasolla, NOH siitä alkoi kauhee huuto ja sitten sara kääntyi minuun päin ja alkoi vetää lahkeesta, ei siinä muu auttanut kun ottaa tyttö syliin ja lohduttaa. 


Täällä on kyllä lattialle lennellyt pleikkari pelit, dvd:t sun muut tavarat kun neiti on käyny vähän asentamassa. Luonteesta alkaa myös näkyä että on melkosen temppera menttinen tyttö ja kiihtyy varmasti yhtä nopeaan nollasta sataan niinkuin äitinsäkin. Muuten perus tyytyväinen tyttö joka ei turhia huutele, ja iltaisin on aivan ihanaa päästä halimaan äitiä sohvalle. Päivisin tykätään tanssia äitin kanssa ja minä tietysti jollotan siinä samalla jotain biisejä :D 


Äitin ihana pieni prinsessa on siis huomenna 5 kuukautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti