maanantai 30. tammikuuta 2012

Paska terveydenhuolto

No ni rokotukset käytiin ottamassa tytölle ja oli niin lähellä etten ite pillahtanu itkuun kun sara huus ihan kauheesti niin että sitä varmasti sattu, kyllä teki pahaa itelle. Ja meinas kyllä rueta keittaa hieman yli kun lääkäri selvällä suomen kielellä mulle joulukuussa sano että laittaa lähtetteen neurologille, niin v**** mitään lähetettä ei oo missään vaiheessa lähteny edes menemään, noh nyt toivottavasti tänään jo soittaisivat että lähete on laitettu menemään. Ja tää ei oo todellakaan eka kerta omalla kohalla kun tapahtuu joku tällänen moka. Tuntuu ettei sairaan hoito enää pelitä ollenkaan -.-"

Harmittaa nää pakkaset en varmasti laihdu millään jos istun päivät sisällä tytön kanssa aamullakin kun 7 aikaan heräsin niin mittari näytti huimaa 22 astetta :/ ja ois niin kiva jo päästä kokeilee vauva pulkkaa :) saatiin kauheesti kehuja neuvolassa siitä miten hyvin ja nopeesti sara on kehittyny, tosin meillä ei paljoo sittereissä istuta vaan leikitään monia tunteja päivässä lattialla ja sara saa tosi paljon leikki seuraa, moni mun kavereistakin köllähtää ensimmäiseks lattialle mahalleen pitämään tytölle seuraa :)

Neiti nukku just äsken kahden tunnin päikkärit tuntuu nuo rokotukset hieman väsyttävän kun sitä ennen oli just nukkunu tunnin.

Tänään ei ole kieltämättä ollu minun päivä. Ja se oiskin sitten lauantaina itellä lääkäri aika jospa se tällä kertaa lähtis lähetekkin menemään niin tulis jostain jotain. Joo ja se kyllä ihmetyttää miten lääkäri aika annetaan LAUANTAI päivälle, no en ois halunnukkaan nukkua pitkään :) kiitos hienon terveydenhuollon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti