keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Helppo lapsi

Lukiessani muiden postauksia alan kyllä kiittämään tosissaan sitä että sara on ollut alun alkaen hyvin nukkuva lapsi joka on vedellyt 10-12 tunnin yö unia putkeen, tosin tottakai meilläkin oli ensimmäiset melkein 2 kuukautta yöheräilyjä ensin täynnä kun vielä imetin silloin kyllä nukuimme perhe pedissä mutta nykyään tyttö koisii jo tyytyväisenä omassa pinniksessään :) Miten onnellinen saan olla siitä että sara on pysynyt kuitenkin suht terveenä ( 1 korvatulehdus epäily, johon syötiin kuuri. Ja 1 nuha joka meni onneksi helpolla ja tyttö on nukkunut silloinkin hyvin).

Hampaan tuloa en edes loppujen lopuksi huomannut vaan huomasin sen uteliaisuudesta kokeiltuani tytön ikeniä. En ole ehtinyt itse väsymään missään vaiheessa oikeestaan ja alussa sainkin apua aina jos tuntui siltä että pitäis vähän voima varoja kerätä. Olen ollut iki tyytyväinen siitä miten upea tukiverkosto minulla on ollut koko aikaa, vaikkei mieheni sitä kovin osaakkaan arvostaa. Nykyään en oikeastaan apua itse tarvitsekkaan sara on niin helppo hoitoinen, eikä kyllä itkeskele yleensä muuta kuin väsy kiukkua. Meillä on niin hyvät rytmitkin nykyään ettei yleensä ehdi tulla edes niin kovaa nälkää että sara huutaisi sitä. Täytyy olla onnellinen siitä että ainakin ensimmäinen lapsi on mennyt äin vaivatta *koputtaa puuta*. Ei parane liikaa kehua ettei ala mennä jokin mönkään. Olen paljon tytön kanssa päivisin kahdestaan, itse asiassa olen saran kanssa niin paljon ettei isi meinaa tällä hetkellä oikeen aina enää kelvatakkaan. Tykkään kotona olemisesta vaikka olishan se kiva käydä jossain yksin, mutta kyllä mä vielä joskus :) Sara on kuitenkin niin vähän aikaa vauva.

Lattialta kuuluu taas kova kiljunta kun kirjakerhon kirjat maistuisi kaikki niin hyvältä, kun ne on näkyvillä sohvapöydän tasolla :D Palikat on kiva heitellä sikin sokin, niin että äiti pääsee keräämään ja sit taas uudestaan, siitä on tainnu tulla vähän niinkuin meidän yhteinen leikki johtuen ehkä siitä että minua naurattaa niin paljon. Ei kyllä häiritse vaikka olohuoneen lattia välillä tulviikin leluista, sisältäähän olo huone niin paljon hyviä ja hauskoja hetkiä lapsen kanssa mooonia kertoja päivässä :)

4 kommenttia:

 1. Meillä ihan kamalia öitä ollut nyt kaksiviikkoa :( Pisin unijakso mulla 1,5h putkeen. 5kk meni loistavasti, vaan ei enään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei :/ toivottavasti alkais helpottamaan, ei kenenkään voimat pitkään tollaseen riitä. On kyllä hyvä jos saat edes päiväsaikaan äidiltäsi hoito apua. outoa että alko sitten nyt vasta tulemaan tollasia ongelmia.

   Poista
 2. Meillä rupee käymään nyt luultavasti perhetyöntekijä, ku oon niin saatanan väsyny... Inna heräili joka yö lähes puolen tunnin välein melkein puol vuotta( ja mä luulin että se on ihan normaalia että ei siihen tarvii puuttua :D), mutta nyt onneks se on ruennu nukkumaan yöt putkellä, ainut että herää 5 aikaan ja siirtyy mun viereen ku Nideli lähtee töihin. Plus että tää raskaus on imeny kaikki mehut mitä vaan pystyy, tulee kyllä apu tarpeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sehän onkin hyvä asia että ottaa sitten ulkopuolista apua jos tuntuu että on väsyny ja nyt vielä kun oot raskaana niin tosiaan ymmärrän että oot väsyny. Jotkut ei vaan kehtaa ottaa sitä ulkopuolista apua vaikkei siinä mitään hävettävää ole :) onneks sentään inna nyt nukkuu jo kun on uus tulokaskin tulossa :)

   Poista