maanantai 16. tammikuuta 2012

viikonloppu.

Niin se taas vaan viikonloppu vierähti ja arkeen paluu koitti, tosin eipä me kyllä mitään saatu viikonloppuna aikaan. Oltiin ihan vaan kotosalla, lauantaina rentouduttiin saunan merkeissä ja pidettiin kunnon leffa ilta ihan kolmistaan. Sarahan kyllä ei ihan hirveesti noista elokuvista niin välitä vielä tuossa iässä mutta on kiva pelleillä lattialla ja saada äitin huomio tekemällä uusia juttuja, joten minulla jää puolet elokuvasta aina näkemättä kun keskityn tuohon saippua prinsessaan omassa olo-huoneessani.

Viikonlopun aikana sara on alkanut nytkyttää päätään edes takaisin aivan kun olisi jo rokki konsertissa heiluttelemassa hiuksiaan, hampaalla on kiva pureskella lusikkaa kun äiti syöttää ja olis niiin kova tarve jo päästä kiipeilemään. Se ei ole sallittua että äiti häviää edes minuutiksi eri huoneeseen.Isi kelpaa illalla naurattajaksi ja lennättämään tyttöä, mutta loppujen lopuksi on vielä päästävä halimaan äitiä.

"aguu" "äh" kuuluu tälläkin hetkellä kun neiti koittaa kovasti saada turvakaukaloa nurite vai liekkö tuo haluavan siihen ihmettelemään maailman menoa. Kovasti on asiaa koko aikaa ja hauskimmalta kuulostaa kun saralla oikeen hermot menee niin kuulostaa aivan siltä kun hän huutaisi "ämmää, ämmää". Tokaisenkin vaan aina että on se äiti kauhee ämmä kun kävi pikaisesti jossain ja kehtas jättää tälläsen pienen tytön puoleksi minuutiksi :D

Nyt on kyllä lähettävä lepäämään on sellaset selkäkivut että taitaa tulla lääkäri keikka huomenna. Illan  jatkot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti