torstai 3. marraskuuta 2011

huoh.

Huoh ei voi sanoa muuta kun että eilis aamu alkoi melkosen v-mäisesti. Oltiin lähössä tytön kanssa neuvolaan ja tajusinkin ettei meillä tullut vettä ollenkaan, ja kas kuinkaan kun selvisi että isännöitsijä oli unohtanut maksaa vesilaskun. No eikun sitten neuvolaan, siellä taas kävi ilmi että minulla on alapaineet koholla, tyttö onneksi voi hyvin ja kasvaa normaalisti. No kiireen vilkkaa taas neuvolasta kotiin hakemaan tavaroita että ehdittiin neidin kanssa bussiin kun piti mennä vanhempien luo että sai nauttia edes veden tulosta ja ootella siellä että mies pääsis kottiin. Illalla onneks kuitenkin vettä jo tuli, mutta ei ollu mikään mahtavin aamu. 


surkeelta tuntuu katsoa kun tytölle on tulossa 2 hammasta samaan aikaan ja se aiheuttaa kauheen kiukun eikä oikeen kukaan muu kelpaa kun äiti. Parhaani mukaan yritän auttaa hieromalla ikeniä ja auttamalla purulelun kanssa. Onneks nukku kuitenkin hyvät 8 tunnin yö unet ennen herätystä ja sit nukuttiin vielä aamu kymmeneen. 


Olipa ihana kyllä tänä aamuna herätä siihen kun oma tytär killjuu riemusta vieressä kauheen kovaan ääneen ja hymyilee niin muikeesti äidille :) 


mutta nyt on lähettävä valmistautumaan että ehti itse lääkäriin ajoissa ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti