maanantai 28. marraskuuta 2011

talvi yhdessä yössä

Kauan odotettu yhteinen vapaa ilta on nyt sitten vietetty. Minusta oli aivan ihanaa nukkua saman peiton alla miehen kanssa kun yleensä kuitenkin nukutaan omilla peitoilla kun väsyneenä illa kaadumme sänkyyn. Ja miten ihanaa oli aamulla herätä kun oli aikaa halia toista rauhassa ja jutella kaikenmoista muistellen vanhoja aikoja. Kyllä täytyy sanoa että tekee se aikuisten yhteinen aikakin hyvää mutta silti ikävä lapseen on aivan suunnaton. Koko aikaa ali tajuisesti miettii onkohan nyt kaikki hyvin, miten se sara viihtyy, onkohan sillä minua ikävä. Kohta lähdetäänkin hakemaan tyttöstä kotiin kun mies tulee tekemästä jotain työ hommaa :) Jännä nähdä tuleeko sieltä oikein helpottunut huokaus kun tyttö näkee äidin. Itselläni on ainakin tällä hetkellä sellanen olo että kaappaan tytön syliin ja pusin ja halin koko pakkauksen ihan puhki.

Noh hiiri jahti siis jatkuu edelleen. Eilen oli hävinny koko loukku, no siellähän se hiiri räpiköi sohvan alla loukussa kiinni kun oli juossut keittiöstä olohuoneeseen pää kiinni loukussa. Nämä kaikkien kehumat hiiren karkottimet ei todellakaan tomi millään tavalla ja sellainenkin paskalaitos maksaa 80€ tosin onneksi tuo summa ei mennyt omasta pussista mutta on se silti hurja hinta laitteesta josta ei ole minkään laista hyötyä. Jotenkin on koko aikaa sellanen iljettävä olo kun miettii että missäköhän taas kävelee vastaan iljettävän näköinen siimahäntä joka saa ihokarvat nousemaan pystyyn.

Talvi tulikin sitten yhdessä yössä ja lunta tuli kerralla ja paljon. Meillä oli jo autokin ensimmäisen kerran jumissa lumivallissa jonka aura auto oli jättänyt tuohon tien viereen. Mun tekis niin kauheesti mieli ostaa saralle pulkka, mutta se taitaa olla melkosen turha laitos vielä 3 kuukautiselle tytön nassikalle, äitillä on vaan niin kova pulkka kuume ja odotan kun pääsen saraa siinä vetämään.

Nyt jännätäänkin sitten huomista neuvolaa nimittäin tuo 3 kuukauden rokotus aika on tullut eteen. Supot on kyllä valmiina odottamassa, silti toivon että pärjättäisiin ilman niitä, mutta huomennahan sen näkee miten käy. Varmaan äidin sydän särkyy kun toinen huutaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti