torstai 24. marraskuuta 2011

Saamattomuutta.

Huoh välillä kyrsii niin paljon ihmisten aikaan saamattomuus, miksi täytyy luvata jos kuitenkaan mitään ei tapahdu, tässä asiassa oikeastaan puhun vuokran antajastamme. Olen odottanut reilut puoli vuotta uusia ikkunoita asuntoomme, koska ikkunat on aivan älyttömän vanhat ja verhot suurinpiirtein lepattaa tuulen mukana. Alun perin ikkunoiden oli tarkoitus jo vaihtua ennen kuin lapsi syntyy ja sara on yli huomenna jo 3 kk:tta vanha. Olisi kiva saada jotain vastikkeeksikin siitä että maksaa vuokraa, ei ole oikein että jännityksellä jäämme hyvässä lykyssä odottamaan 30 asteen pakkasia, entä jos sisällä pitää istua pipo päässä ja toppatakki päällä. En halua että lapsi joutuu kärsimään sellaisesta. MIKSI pitää LUVATA jos todellisuudessa ei mitään tapahdu? nyt olen kyllä sanonut että joulukuun vuokraa ei tipu ennen kuin ikkunat on paikallaan, mutta katsoo nyt mitä tapahtuu. Kuitenkin silloin kun ikkunat vaihdetaan minun on pakko lähteä tytön kanssa pois siksi aikaa kotoa koska varmasti veto käy ja melu on kauhea. 

Olen myös mielessäni suunnitellut päivää jolloin voitaisiin olla miehen kanssa kaksistaan. Olisi kiva käydä leffassa pitkästä aikaa kaksistaan, mennä sen jälkeen johonkin syömään. Polttaa kotona illalla kynttilöitä nauttia vaan hiljaisuudesta ja toisistaan. Kaksin keskinen halimis aika kuitenkin oikeestaan on vaan kerran päivässä tunti ennen kuin menemme nukkumaan, tosin olen kuitenkin pitänyt sitä tärkeänä, että annamme toisillemme edes sen tunnin päivässä, keskustelemme päivän kulusta ja muista asioista mitä mielessä pyörii ja ollaan vaan :) 

Tuntuu myös että minusta on toisaalta tullut aikaan saamaton. En oikein ehdi tehdä koti-töitä, kämppä on välillä kuin pyöremyrskyn jäljiltä. Silloin kun lapsi nukkuu päivä unia tuntuu että kuitenkin aina jumitun tietokoneen ääreen enkä saa laitettua edes pesukonetta päälle. Kun mieheni tulee 4-5 aikaan kotiin alan yleensä siinä vaiheessa vasta tekemään ruokaa, imuroin pikaisesti, laitan pyykinpesukoneen päälle. Sitten huomaakin että kello on jo niin paljon että sara pitää vaihtaa kuiviin, antaa ilta-velli, halimista tytön kaa ja yö unille laitto. Monesti sen jälkeen olisikin itse jo valmis kaatumaan sänkyyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti