keskiviikko 16. marraskuuta 2011

kuulumisia

Huh arki on tempaissu mukaansa niin hyvin ettei oo ollu aikaa kirjotella mitään ja jotenkin oon ite niin intona aina koko päivän leikkimässä tytön kanssa :D En voi käsittää että jotkut ihmiset pitää oman lapsen kanssa leikkimistä tylsänä tai lapsellisena, sitähän se lapsi juuri kaipaa! Seuraa ja leikkimistä. Enkä tiedäkkään mitään ihanampaa kuin oman lapsen viihdyttäminen, toisaalta onhan välillä sellaisia hetkiä että kaipaisi omaakin aikaa ja rauhaa mutta se pienen suloinen katse ja hymy saa mielen muuttumaan nopeesti. 

Nyt on alkanu tulla kauhee vauva-masu kuume, mulla on niin ikävä sitä. Kaupassakin kun näkee raskaana olevan naisen jään ihailemaan niiden masuja ja nainen on vaan yksinkertaisesti niin kaunis raskaana! :) Meidän iso pieni neitikin on alkanu jo maistelemaan soseita ja maistuu paremmin kuin hyvin. On jännä katsoa miten nopeesti pieni vauva oikeesti kehittyy, sarakin nauraa käkättää jo ääneen, on oppinu nyt karjumaan/ kiljumaan, hymyilee takaisin, ihailee itseään peilistä, tarttuu esineisiin ynm ynm. Apua miks ne kasvaa niin nopeesti? Vasta mä olin laitoksella ja toin pienen käärön kotiin, ja nyt se on jo niin iso ja muistan päivän kuin eilisen silloin kun plussasin. 

Niinkuin pappi hyvin tokaisikin kastajaisissa, että kun muistelemme 15 vuotta aikaa taaksepäin muistamme sen kuin eilisen, mutta kun mietimme elämää 15 vuotta eteenpäin, se tuntuu kovin pitkältä ajalta. Minusta se oli hienosti sanottu ja tottakin se on. Toisaalta taas välillä miettii ja alkaa oikeen pelottaa että kohta on jo itsekkin vanha ja katselee ehkä omien lasten lapsien kehitystä. Mutta tämän takia aionkin nauttia elämästäni ja läheisteni läsnä olosta täysin siemauksin. 

Mutta velvollisuus kutsuu kohta joten päättelen tältä erää :)
Ps. pahoittelen kirjotus virheitäni jos niitä on :D kiireessä ei ehdi ajatella ja korjailla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti