tiistai 1. marraskuuta 2011

stressaus ohi viimein

No niin vihdoin ja viimein olis sitten tuo kastajais juhla ohi ja pidetty. Tyttö sai nimekseen sara tuulia. Nyt taas puolestaan minua mietityttää kauheesti tuo nykypäivän rokotus ohjelma, kun joka vuosi rokotukset lisääntyy ihan kauheesti ja ei edes oikeen ite tiedä että onko sitten jostain tietystä rokotteesta hyötyä ollenkaan vai kärsiikö lapsi mahdollisesti turhaan vaan rokotteiden jälki-oireista. 
Tyttö kuitenkin tän kuun lopussa täyttää 3 kuukautta ja rokotukset alkaa olla ajan kohtasia, muttakun en ole itse läheskään varma haluanko lapselle ihan kaikkia rokotuksia :S kun lukee noista rokotteiden mahdollisista haitoista mitä voi tulla niin herää tiettyjä pelkoja. 


Neiti alko sitten jo hampaitakin tekemään ja niitä onkin sit tulossa kerralla samontein 2 kappaletta. koko aikaa on pakko jutella että sara pysyy tyytyväisenä eikä halua olla hetkeäkään yksin, sitterissä kyllä viihtyy ihan hyvin jos vaan on itse siinä vieressä seurana :D 


Huoh nyt kun juhlat on ohi, niin kotona vallitsee kauhee sotku eikä oo oikeen päivisin aikaa siivota kun sara verottaa kaiken mun ajan, kai se on vaan iltaisin miehen avuin ruettava järkkäämään paikat kuntoon. 


Viime aikoina on muutenkin pyöriny joidenkin ihmisten sanomiset päässä niin sit ei saa nukuttua kun miettii niitä vaikka perjaatteessa sillä ei ole yhtään mitään väliä koska ne on sellasia juttuja mistä mun ei oikeesti pitäis välittää. Kateellisten panettelua sanon minä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti